Faciliteiten Hotel Aqua Fantasy

Controleer beschikbaarheid

Aantal Personen

Inbegrepen

Plaatje Inbegrepen Het hotel beschikt over een groot aantal (gratis) faciliteiten.
- Gratis Nederlandstalige KidsWorld Club en gratis onbeperkt toegang tot het Aqua Fantasy Waterpark
- Ruime en luxe receptie
- Sfeervolle lobby met zitjes
- Internetcafé en twee gezellige lobbybars met terras en prachtig uitzicht
- Twee buffetrestaurants voor de geweldige all inclusive ontbijten, lunches en diners.
- Verschillende à la carte restaurants (ter plaatse reserveren met bijbetaling) waaronder Italiaans, Turks, Chinees, Seafood en een steakhouse
- Snackbar, beachbar met terras
- Twee zwembad barren met ruime terrassen
- Avond- nachtbar
- Uitgebreid overdekt winkelcentrum met minimarkt in het hotel
- Onder winkels zijn oa. een lederwinkel, een juwelier, een fotograaf en een kapsalon
- Drie grote zwembaden met ruime mogelijkheden om te zonnebaden en zijn elk in prachtig vormgegeven. Elk zwembad ademt zijn eigen sfeer uit.
- Meerdere baby- en kinderbaden met kleine en wat grotere glijbanen en met vriendelijke spuitende olifanten
- De ligstoelen en parasols bij de zwembaden zijn gratis, op het strand en op de steiger in zee zijn matrasjes verkrijgbaar.
- Twee zwembaden binnen waarvan een vrij uitgebreid met glijbaan en jacuzzi
- Prachtig spa en sauna schoonheidscentrum met fitness, Turks bad, hamam en Fins stoombad. Tevens mogelijkheid tot de meest uitgebreide massagebehandelingen.
- Strandhanddoeken zijn bij het hotel verkrijgbaar
- Er is ook een professioneel engelstalig animatieteam die de gasten bezighouden met divere sport- en spelactiveiten en elke avond een zeer vermakelijke show in het openlucht theater.
- Biljart en een bowlingbaan
- In het hotel is een disco, speeltuin en is er ook een engelstalige kinderclub
- Het gebruik van de waterfietsen en kano’s is gratis. Er is een beachvolleybal veld, er zijn waterpolo doeltjes, meerdere tafeltennis tafels, darten. Verdes is er mogelijkheid voor aerobics, aquarobics en tennis.

Tegen vergoeding

Plaatje Tegen vergoeding Naast het uitgebreide aanbod van vermaak biedt het hotel ook de volgende activiteiten tegen zeer betaalbare vergoedingen:
- Windsurfen
- Waterskien
- Jetskien
- Bananenboot (ook voor de kleintjes) en parasailen

Het Kidsworld Service Center

Kidsworld heeft in het hotel een Nederlandstalige servicedesk geplaatst. Zij zijn een van de weinige touroperators in Nederland die deze service bieden. De servicedesk heeft een eigen balie in het hotel waar u dagelijks terecht kunt voor informatie over de faciliteiten van het hotel, excursies in de omgeving, de highlights van de omgeving van Kusadasi. Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor een een gezellig praatje, want de balie is altijd bemand door Nederlands sprekende mensen.

Gratis KidsWorld Animatieteam

Plaatje Gratis KidsWorld Animatieteam Elke dag wordt er de mogelijkheid geboden om de kinderen met het Kidsworld team mee te laten eten. Zij worden na het eten naar het Kidsworld clubhuis gebracht, waar vervolgens spelletjes gedaan worden met de kinderen of er wordt naar een film gekeken. Het Nederlandse Kidsworld team is er voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar. De kinderen zijn gesplitst in twee groepen. Het animatieteam is 5 dagen per week aanwezig. En natuurlijk bezoeken Ko & Kiki de kidsworld club vrij regelmatig.Elk kind krijgt een KidsWorld T-shirt en een KidsWorld zonnehorloge.
Tegen een kleine vergoeding zijn een pluchen Ko & Kiki, kidsworld pet, fotolijstjes, de minidisco cd en een leuk roze of blauwe vriendenboekje.

Aqua Fantasy Waterpark

De gasten van Hotel Aqua Fantasy hebben onbeperkt gratis toegang tot het Aqua Fantasy waterpark. Het Aqua Fantasy waterpark is het grootste waterpark wat zo dichtbij een hotel ligt. Het park grenst aan het terrein van het hotel en is door iedereen lopend te bereiken, voor de gasten is er een eigen ingang. De normale toegangsprijs bedroeg in 2008 20 euro per dag per persoon. Met maar liefst 26 verschillende glijbanen is het park een van de grootste aquaparken van Turkije. Het park heeft meerdere zwembaden, een golfslagbad, een lagune, watervallen en een wildwater rivier. Voor de kinderen is een groot apart gedeelte met een piratenschip, glijbaantjes en divere speel materialen. Ook zijn er op het terrein diverse restaurants en zeer sfeervolle zwembad barren. Een groot ervaren team van badmeesters houdt continu toezicht op u en uw kinderen. De consumpties op het terrein van het aqua park vallen NIET onder de all inclusive prijs van het hotel. Het is wel mogelijk om de consumpties op een door het hotel uitgegeven creditcard te laten bijschrijven. Ook zijn er kluisjes op het terrein aanwezig.